THE خاطره گروپ DIARIES

The خاطره گروپ Diaries

The خاطره گروپ Diaries

Blog Article

در طب سنتی ایران مصرف جوشانده عناب برای درمان سرفه، سرماخوردگی و آنفلوانزا و انواع گلودرد بسیار توصیه شده است.

عناب کنسرو شده و چای با طعم عناب نیز در جهان استفاده می‌شود، اما در ایران، پاکستان و هندوستان، عناب را بیشتر به صورت خشک شده استفاده می‌نمایند، ولی جالب است بدانید که در بسیاری از نقاط دنیا میوه تازه آن به صورت سبز استفاده می‌شود که البته طعم بسیار خوبی هم دارد.

یک شربت خوب مخصوص سرفه و سینه درد و خلط آور و ملین: عناب + انجیر + کشمش + خرما از هر کدام ۵۰ گرم در یک لیتر آب جوشانده صاف نموده روزی ۳ فنجان میل شود.

عناب در طب سنتی برای کمک به کاهش اضطراب و ایجاد آرامش استفاده می شده است. طبق شواهد علمی، عناب دارای اثرات ضد اضطراب و آرامش‌بخش خاصی در بدن است. استفاده از عصاره‌ی روغن عناب یا مصرف میوه‌ی عناب می‌تواند بر روی سطوح هورمونی بدن‌تان اثرگذار باشد و در سراسر ذهن و بدن‌تان حسی از آرامش و آسایش القا کند.

در این مقاله بهترین خوراکی‌ها و مواد غذایی برای پایین آوردن چربی خون معرفی شده‌اند.

مصرف عناب به عنوان یکی از مواد غذایی با خاصیت کاهش چربی خون می‌تواند به کاهش خطر بروز بیماری‌های قلبی و عروقی کمک کند.

قبلا در مقاله نحوه مصرف عناب به‌صورت کامل به توضیح روش‌های مختلف عناب پرداختیم، اما در این بخش از مقاله نیز به بررسی اجمالی طریقه مصرف عناب می‌پردازیم.

در زمینه کاهش وزن، پیشنهاد می‌کنیم پست خواص زعفران برای لاغری را نیز مطالعه کنید. زعفران یکی از بهترین گیاهان دارویی برای رسیدن به تناسب اندام است.

جالب است بدانید در برخی مناطق هند از عناب برای تهیه ترشی استفاده می‌کنند و همچنین در برخی از کشورها با عناب مارمالاد و آب میوه درست کرده و از خواص آن بهره‌مند می‌شوند.

۱۶. غنی از مواد مغذی: عناب منبع خوبی از مواد مغذی مانند آهن، پتاسیم و فیبر است که می تواند به سلامت کلی کمک کند و توانایی بدن برای مقابله با سرماخوردگی را تقویت کند.

همچنین مطالعات حیوانی و برخی آزمایش‌ها نشان می‌دهد که عناب ممکن است باعث بهبود حافظه شده و به سلول‌های مغز در برابر آسیب‌های ناشی از ترکیبات تخریب کننده اعصاب کمک کند.

عناب یکی پرخاصیت‌ترین میوه‌های موجود در کشور ایران است که متاسفانه تعداد کمی از مردم با خواص شگفت‌انگیز آن آشنا هستند.

عناب به خرمای قرمز و خرمای چینی هم معروف است. اگرچه خاستگاه این گیاه مشخص نیست، اما عده‌ای تصور می‌کنند که آسیای جنوبی، شبه‌جزیره کره و یا چین عناب برای یبوست بوده است.

۱۵. تسکین دهنده: عناب اثر تسکین دهنده ای بر گلو و سیستم تنفسی دارد که می تواند به کاهش سرفه و علائم گلودرد مرتبط با سرماخوردگی کمک کند.

Report this page